Het hebben van ‘een goede baan’ en carrière maken is wat anderen vaak van je verwachten als Accounting Specialist, maar wat is de (volgende) baan die echt bij jou past? Misschien weet je zelfs al wat je wilt, maar hoe zorg je ervoor dat je, zonder specifieke ervaring op je cv, wordt uitgenodigd op een gesprek? En hoe kun je jouw kwaliteiten optimaal inzetten in een nieuwe baan?

Je wordt blij als alle geldstromen goed op elkaar aansluiten en je de maandafsluiting iedere maand weer goed kan afsluiten. Het continue bezig zijn met procesverbetering is vanzelfsprekend want daar haal jij je uitdaging uit.

Hoe zou het zijn als…

  • er iemand naast je staat en met je meedenkt waardoor je advies krijgt over jouw carrière en het makkelijker is om de juiste keuze te maken?

  • je meer inzicht krijgt in jezelf en de (carrière) wensen die je hebt zodat je een nieuwe baan kiest die echt bij je past en je straks weer met plezier naar je werk gaat?

  • je goed voorbereid solliciteert bij een organisatie waarbij je wel wordt uitgenodigd voor een gesprek en je ook kunt aanvoelen hoe het gesprek is gegaan?

  • er een ‘match’ is op inhoud van de functie maar ook op de bedrijfscultuur, jouw karakter en die van collega’s zodat je straks bewust voor een baan kiest die echt bij jou past?

“De dingen doen op basis van je karakter en niet alleen op basis van je werkervaring.”

Gideon Leendertse –⁠ Partner bij Greenberg Nielsen

Hoe karakter het verschil maakt…

Natuurlijk vind jij de collega’s waarmee je werkt belangrijk, tenslotte werk je elke dag het meeste met je (directe) collega’s. Precies om die reden matchen wij op karakters zodat jij straks met plezier naar je werk gaat.

We matchen op jouw karakter zodat je past bij de andere karakters (collega’s) en de organisatie. Als persoon én als Accounting Specialist.

Greenberg Island game

Welke volgende stap past er bij jouw karakter?

Om inzicht te krijgen in jouw karakter hebben wij een game ontwikkeld. Je doet een tour over een eiland en komt voor bepaalde keuzes te staan. Welke keuze maak jij? Er is geen goed of fout, maar aan de hand van de keuzes die je maakt krijg je inzicht in jouw karakter.

Carrière advies

Elke maandag van 16.00 – 17.00 uur zitten onze consultants klaar voor een gratis en vrijblijvend (carrière)gesprek. Dat kunnen tips zijn voor jouw cv of een gesprek over jouw carrière. Wat doe je nu, waar wil je over 5 jaar staan en welke stappen kun je daarvoor nemen?

Loop binnen bij ons kantoor in Amsterdam of Rotterdam of meld je aan voor een online gesprek via Teams.

Wat anderen over ons zeggen

Klant:

“De snelheid waarmee Greenberg Nielsen geschikte kandidaten vindt voor een functie-eis is de reden dat wij met hen samenwerken. We zouden dat zelf niet kunnen bewerkstelligen.”

Lennard Haanstra
Lead Accounting
CBRE

Kandidaat:

“Voor mij was de bemiddeling via Greenberg Nielsen een top ervaring! De lat wordt hoog ingezet en de consultants zijn duidelijk en transparant. Dat is precies wat bij mij past.”

Krishan Saharan
Senior Accounting Special 
DAS Rechtsbijstand

Kandidaat:

“I do feel that I have more/better opportunities thanks to the mediation through Greenberg. I did not feel so confident during interviews and the recruiting process because I had not been doing so for the last 5 years. So by mediating through Greenberg, it gives me a sense of security, especially in knowing that (1) the vacancies presented to me are already screened by the Greenberg team so it’s very likely to suit my preferences/skills set and (2) I would not invest time in empty vacancies in LinkedIn or any other jobs searching platform when the positions may have posted for formality purposes.”

Lan Anh Vu
Finance Associate 
Via

Wat wij zelf over ons zeggen

Greenberg Nielsen is dé bemiddelaar voor financiële professionals. We geven carrière advies en begeleiden jou van A tot Z naar een nieuwe baan of interim opdracht. We kijken verder dan alleen het cv. Bij Greenberg Nielsen geloven we namelijk dat karakter het verschil maakt. Dat zie je terug in onze manier van werken, waarin we daadkrachtig, creatief en open voor je aan de slag gaan.

Sollicitatieproces

Ben jij klaar voor dé baan die echt bij jou past?

Bel ons, stuur een bericht of laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij gaan graag met je in gesprek.

Roshan Geramian

Managing Consultant
Amsterdam

Jan van den Berg

Team
Vaste Werving & Selectie
Amsterdam