Het hing al even in de lucht, maar per 15 maart 2022 heeft Greenberg Capital een belang in recruitment- en detacheringsbureau Career Control. Daarmee zet Greenberg Capital een volgende stap in haar buy & build strategie, aldus Bouke van der Weide, Managing Partner van Greenberg Capital. Career Control is in 2002 opgericht en focust zich op Detachering, Interim, W&S en professionals binnen Credit Management, Data & Proces en Finance & Control. Career Control wordt geleid door Boudewijn Ingwersen en Ruut-Jan Bakkenes die al 12 jaar vol passie bij het bedrijf actief zijn.

Greenberg Capital heeft met Greenberg Nielsen, Greenberg Staffing, Sales11 en KOOT Professionals veel ervaring binnen recruitment en interim management, met kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Met de toevoeging van Career Control, met kantoren in Utrecht en Eindhoven, wordt Greenberg Capital actief in meerdere gebieden in Nederland én wordt het detacheren van eigen professionals toegevoegd.

Greenberg Capital neemt 60% van de geplaatste en uitstaande aandelen van Career Control over. Boudewijn en Ruut-Jan houden ieder 20% van de aandelen van Career Control.