Sinds 19 april is de Greenberg Family versterkt door Floris Hazewinkel en Eilish Harreman.

Floris is 21 jaar oud en is na een aantal jaar verschillende (studie)richtingen te hebben geprobeerd, begonnen bij Greenberg Nielsen. Floris houdt ervan om te reizen en het liefst landen met een interessante keuken, zodat hij met plezier kan blijven koken. Daarnaast heeft hij een grote passie voor horloges, waardoor hij met een vriend een luxe horloge verkoopbedrijf is begonnen waar hij in het weekend vaak mee bezig is.

Eilish is 25 jaar oud en komt uit Schiedam. Na haar studie psychologie is Eilish begonnen bij Greenberg Staffing en hoopt het team te kunnen versterken met haar kennis en ervaring. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om op het terras te zitten, uit eten te gaan, te sporten en naar haar verzorgpaard te gaan.

Floris over zijn eerste week bij de Greenberg Family
“Gezellig, druk en een beetje onwetend.

Zo heb ik mijn eerste week bij team vaste werving & selectie ervaren. Een event bij Suitsupply, de “Hats on Sales Day” en ons voorjaarsevent maakte het een geweldig interessante, maar een week met veel verschillende indrukken. Overdag bleek het soms lastig om mijn draai te vinden, maar door de persoonlijke begeleiding en de optie om met collega’s mee te lopen leer je verrassend snel alles van het vak. Daarnaast hangt er de hele dag door een goede sfeer, met daarbij de gezelligheid van je collega’s tijdens de events of vrijmibo’s! Dat zorgt er voor mij voor dat ik me deze week welkom en op mijn plek voelde.

Dit alles heeft ertoe geleid dat vorige week mij enorm enthousiast heeft gemaakt voor mijn komende tijd bij Greenberg Nielsen.”

Eilish over haar eerste week bij de Greenberg Family
“Ik ben afgelopen week begonnen bij Greenberg Nielsen in het team Greenberg Staffing. De eerste week is er veel informatie op me afgekomen. Ik heb mij vooral bezig gehouden met mijn LinkedIn netwerk opbouwen en ik heb een aantal belletjes gedaan om te zien hoe het met mensen gaat en of ze op hun plek zitten momenteel. Ook heb ik een gesprek met een klant bijgewoond, dit was erg interessant om te zien hoe zo’n gesprek gaat. Daarnaast heb ik nog meegekeken met een eerste interview. Ik heb een diverse week gehad, waarin iedereen mij met open armen heeft ontvangen. Ik heb er zin in om alles te gaan leren en in mijn verdere tijd bij Greenberg Nielsen!”