21 april 2022, eindelijk kon het weer! Na 2 jaar mochten we weer een fysiek evenement organiseren voor onze relaties.

Dit jaar met het thema War For Talent en de workshop van Wessel Berkman over het in kaart brengen van je persoonlijke en zakelijke dromen. Nu we het hier toch over hebben, wat zijn jouw dromen? En ken je die van je collega’s?

Hoe gaaf als je deze dromen met elkaar deelt en wie weet kan je elkaar daarmee helpen!

Vanaf een uur of 17:00 druppelde de eerste gasten binnen bij ons in het WTC te Amsterdam. Che Bueno was op en top versierd en ready voor het event. Het was weer ouderwets gezellig en soms moest je even goed kijken of dat nou echt die ene consultant of manager was. Door al die online meetings zagen sommigen elkaar voor het eerst real life dus, dit zorgde voor een aantal grappige momenten. Gideon opende de avond met een welkom speech en benadrukte nogmaals hoe fijn het was om iedereen weer te kunnen ontvangen. Als recruitment consultant ben je echt een matchmaker, naast dat iemand uiteraard de kennis en kunde moet bezitten maakt uiteindelijk het karakter en de persoonlijke klik het verschil. Door onze klanten ook echt te kennen zijn we in staat deze match te maken en zorgen we ervoor dat er een duurzame relatie ontstaat. Niet alleen verwelkomde Gideon onze gasten maar, kondigde hij ook Wessel Berkman aan.

Wessel is de founder van de commerciële revolutie en expert op het gebied van HR-uitdagingen en social expert. Wij hebben ons een langere tijd geleden verbonden aan de commerciële revolutie omdat wij in hun gedachtengoed geloven. Sales is meerwaarde creëren door het realiseren van klantdromen.Uiteraard zijn er andere bedrijven die hetzelfde proberen, dus het is van belang om dit meer en beter te doen dan de ander. Wie dit het beste doet maakt het verschil, doet de meeste deals, haalt de hoogste marges en is toekomstbestendig.

Een paar maanden geleden zijn we met een nieuw onderwerp begonnen namelijk: het in kaart brengen van je persoonlijke en zakelijke dromen. Wat wil je binnen een jaar bereiken en wat over 5 jaar? Ken je die van je collega’s, vrienden en familie? Waarom begin je niet aan het verwezenlijken van je droom of lukt het niet? Met deze vragen werken wij intern en zijn we ook heel benieuwd naar die van jou.

Wessel gaf een interactieve speech over hoe je als manager deze materie kan toepassen bij je team. Hoe gaaf als jij kan bijdragen aan het realiseren van de dromen van je collega’s en hier persoonlijk een rol in kan spelen! Dan wil toch iedereen bij jou in het team?

Tijdens de speech was er ook een moment voor iedereen in de zaal om zijn of haar dromen op te schrijven, na 10 mintuten werden deze gedeeld en public. Maxime Braeken wil graag leren padellen en zo in haar vrije tijd bezig zijn met vitaliteit. Doordat zij dit deelde konden wij haar van betekenis zijn en krijgt zij personal training om hier beter in te worden! Ook Martin Staal van ABN AMRO deelde zijn droom en Wessel gaat een workshop geven aan het team van Martin om achter elkaars dromen te komen. Daarnaast deelde Sascha Bogerd haar droom over het behalen van een run. Ze wil meer gaan hardlopen om zo balans te vinden tussen werken en het sporten. Sacha hebben we hierin kunnen helpen daar nieuwe sportschoenen te schenken.

Al zijn het kleine gebaren maar, het was supergaaf om iemand verder te helpen in het realiseren van zijn of haar dromen. Enthousiast? En wil je ook een sessie voor met jouw team, MT of afdeling willen? Dat kan!

Neem dan contact op met 📩 mijntje.verkaik@greenbergnielsen.nl 📞 06-38156565.

Wij zijn nog aan het nagenieten en kijken uit naar de volgende bijeenkomsten!