Woensdag 23 maart jl. was het zo ver, de eerste editie van onze inspiratiedag heeft plaatsgevonden!

Het thema was ‘Hoe bepaal jij de volgende stap in je carrière?’. Deze dag was gericht op starters die zich aan het oriënteren zijn op hun eerste (of tweede) stap in hun carrière en eigenlijk niet weten waar zij moeten beginnen. Vanuit ons werk spreken we erg veel mensen, waaronder ook veel starters. We merken dat zij vrijwel allemaal zoekende zijn en niet weten waar zij de keuze voor hun nieuwe uitdaging op moeten baseren. Daarom hebben we de inspiratiedag georganiseerd.

Het doel was om eens een andere licht op de banenjacht te werpen en eens vanuit een andere invalshoek na te gaan denken. De deelnemers zijn eerst naar zichzelf en hetgeen zij zelf écht belangrijk vinden gaan kijken.  Op deze manier kan er beter worden gefilterd welke bedrijven en functies aansluiten bij hun dromen, ambities, normen en waarden. Gedurende verschillende workshops zijn we interactief aan de slag gegaan onder leiding van Wessel Berkman (De Commerciële Revolutie) en Ole van der Straaten. Uiteraard werd de dag afgesloten met een gezellige borrel.

Ben jij nog op zoek naar je vervolgstap, maar weet je ook niet zo goed waar je moet beginnen? Wil jij ook eens sparren met professionals en anderen in dezelfde situatie? Dat kan! De eerste editie van de inspiratiedag zal zeker niet de laatste zijn!

Neem contact op met Dian van Laarhoven, zij vertelt je graag meer over de volgende editie! Of laat via het formulier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

Klik hier om op de hoogte gehouden worden.

Greenberg Island game

Welke volgende stap past er bij jouw karakter?

Om inzicht te krijgen in jouw karakter hebben wij een game ontwikkeld. Je doet een tour over een eiland en komt voor bepaalde keuzes te staan. Welke keuze maak jij? Er is geen goed of fout, maar aan de hand van de keuzes die je maakt krijg je inzicht in jouw karakter.