Financial Controllers & Reporting Specialisten met

Het hebben van ‘een goede baan’ en carrière maken is wat anderen vaak van je verwachten als Financial Controller & Reporting Specialist, maar wat is de (volgende) baan die echt bij jou past? Misschien weet je zelfs al wat je wilt, maar hoe zorg je ervoor dat je, zonder specifieke ervaring op je cv, wordt uitgenodigd op een gesprek? En hoe kun je jouw kwaliteiten optimaal inzetten in een nieuwe baan?

Jij wilt een functie die inhoudelijk is, waarin je nieuwe dingen leert en voldoende afwisseling hebt. Waarbij je jouw kennis kunt overdragen, de tijd en ruimte hebt om je eigen werk te doen en met mensen in contact staat zonder dat je ze hoeft te overtuigen. Natuurlijk met leuke collega’s in een fijne bedrijfscultuur zodat je echt jezelf kunt zijn en met plezier naar je werk gaat.

Hoe zou het zijn als…

  • er iemand naast je staat en met je meedenkt waardoor je advies krijgt over jouw carrière en het makkelijker is om de juiste keuze te maken?

  • je meer inzicht krijgt in jezelf en de (carrière) wensen die je hebt zodat je een nieuwe baan kiest die echt bij je past en je straks weer met plezier naar je werk gaat?

  • je goed voorbereid solliciteert bij een organisatie waarbij je wel wordt uitgenodigd voor een gesprek en je ook kunt aanvoelen hoe het gesprek is gegaan?

  • er een ‘match’ is op inhoud van de functie maar ook op de bedrijfscultuur, jouw karakter en die van collega’s zodat je straks bewust voor een baan kiest die echt bij jou past?

“De dingen doen op basis van je karakter en niet alleen op basis van je werkervaring.”

Gideon Leendertse –⁠ Partner bij Greenberg Nielsen

Hoe karakter het verschil maakt…

Natuurlijk vind jij de collega’s waarmee je werkt belangrijk, tenslotte werk je elke dag het meeste met je (directe) collega’s. Precies om die reden matchen wij op karakters zodat jij straks met plezier naar je werk gaat.

We matchen op jouw karakter zodat je past bij de andere karakters (collega’s) en de organisatie. Als persoon én als Financial Controller & Reporting Specialist.

Greenberg Island game

Welke volgende stap past er bij jouw karakter?

Om inzicht te krijgen in jouw karakter hebben wij een game ontwikkeld. Je doet een tour over een eiland en komt voor bepaalde keuzes te staan. Welke keuze maak jij? Er is geen goed of fout, maar aan de hand van de keuzes die je maakt krijg je inzicht in jouw karakter.

Carrière advies

Elke maandag van 16.00 – 17.00 uur zitten onze consultants klaar voor een gratis en vrijblijvend (carrière)gesprek. Dat kunnen tips zijn voor jouw cv of een gesprek over jouw carrière. Wat doe je nu, waar wil je over 5 jaar staan en welke stappen kun je daarvoor nemen?

Loop binnen bij ons kantoor in Amsterdam of Rotterdam of meld je aan voor een online gesprek via Teams.

Wat anderen over ons zeggen

Kandidaat:

“Tijdens de bemiddeling heb je echt het gevoel dat je het samen doet en word je goed begeleid door het hele proces. De consultants staan altijd voor je klaar om van adviezen te voorzien en je de volgende stap te laten zetten.”

Bram van der Kolk
Interim Finance Manager

Kandidaat

“Ik ben erg tevreden en daarom heb ik nog steeds goed contact met de consultants bij Greenberg Nielsen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de consultants goed luisterden naar mijn interesses. Dit merkte ik vooral terug in het aanbod dat ik kreeg via de consultants. Het matchte eigenlijk altijd met wat ik zocht in een baan.”

Mohammed Madani 
Finance manager
Vastned

Kandidaat:

“Door Greenberg Nielsen heb ik betere kansen gekregen. De consultant heeft door de persoonlijke aandacht mijn belangen weten te behartigen. Hierdoor heb ik een baan aangeboden gekregen die nauw aansluit op mijn expertise maar waar ik mij ook verder in kan ontwikkelen.”

Christiaan Riedewald
Business Analyst/Administrator 
Computacenter

Wat wij zelf over ons zeggen

Greenberg Nielsen is dé bemiddelaar voor financiële professionals. We geven carrière advies en begeleiden jou van A tot Z naar een nieuwe baan of interim opdracht. We kijken verder dan alleen het cv. Bij Greenberg Nielsen geloven we namelijk dat karakter het verschil maakt. Dat zie je terug in onze manier van werken, waarin we daadkrachtig, creatief en open voor je aan de slag gaan.

Sollicitatieproces

Ben jij klaar voor dé baan die echt bij jou past?

Bel ons, stuur een bericht of laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij gaan graag met je in gesprek.

Roshan Geramian

Team
Interim Solutions
Amsterdam

Jan van den Berg

Team
Vaste Werving & Selectie
Amsterdam