“Een baan krijgen op basis van wie je bent en niet alleen op basis van je werkervaring zodat je jouw kwaliteiten kunt inzetten en het beste tot je recht komt.”

Gideon Leendertse –⁠ Partner bij Greenberg Nielsen

Bij Greenberg Nielsen geloven we dat karakter het verschil maakt. Dat zie je terug in de kandidaten die we vinden en in onze manier van werken, waarin we daadkrachtig, creatief en open voor je aan de slag gaan.

Volledig ontzorgd begeleiden we je naar een realistische invulling van jouw wensen. Of het nu tijdelijk of permanent is, wij zoeken de persoonlijkheid die werkelijke waarde toevoegt aan jouw team en organisatie.

Net zolang totdat we een echte klik hebben.

Tussen Karakters.

GREENBERG

Jij wilt graag een vaste baan die echt bij jou past. Een baan met inhoud, genoeg afwisseling en uitdaging. Natuurlijk met leuke collega’s in een fijne bedrijfscultuur zodat je echt jezelf kunt zijn en met plezier naar het werk gaat.

Plan een kennismaking of carrière gesprek in met ons werving & selectie team

Jij weet als geen ander dat interimmers gisteren nog nodig zijn. Met ons brede netwerk hebben wij altijd interim opdrachten. Deze staan niet allemaal op onze website, want de opdrachten zijn vaak binnen een dag al ingevuld. Volg onze consultants op Linkedin om op de hoogte te zijn van onze actuele opdrachten.

Plan een kennismaking in met ons interim team

Werk je op operationeel of uitvoerend niveau, zoals de financiële administratie dan gaat ons aparte Greenberg Staffing team graag voor je aan de slag. Zowel voor tijdelijke als voor vaste rollen.

Ga naar de website van Greenberg Staffing

Lijkt het je leuk om bij ons op kantoor te werken? Wij staan altijd open voor professionals met het juiste karakter die bij onze organisatie passen.

Waar staan we voor

Daadkrachtig icon

Daadkrachtig

We hebben de drive om een baan te zoeken die echt bij jou past. We zetten dan ook graag dat extra stapje voor jou. Onze consultants staan naast je en geven je advies waar je echt wat aan hebt. Je krijgt meer inzicht in jezelf en de (carrière) wensen die je hebt zodat je een nieuwe baan kiest die echt bij je past en je straks weer met plezier naar je werk gaat.

Creatief icon

Creatief

We kijken verder dan jouw cv. Jouw karakter doet er toe. Zo geeft de Greenberg Island game je inzicht in welke volgende stap er bij jouw karakter past. Dus ook als je cv ‘anders’ is lukt het ons vaak toch om een gesprek te regelen met jouw toekomstige werkgever.

Open icon

Open

We zijn open in de manier waarop we in contact staan met kandidaten en klanten. Ook zijn we open naar elkaar zodat we jou en elkaar zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarbij zijn we transparant en geven we realistische verwachtingen van wat we jou kunnen bieden.

Wat anderen over ons zeggen

Klant:

“De snelheid waarmee Greenberg Nielsen geschikte kandidaten vindt voor een functie-eis is de reden dat wij met hen samenwerken. We zouden dat zelf niet kunnen bewerkstelligen.”

Lennard Haanstra
Lead Accounting
CBRE

Kandidaat:

“Voor mij was de bemiddeling via Greenberg Nielsen een top ervaring! De lat wordt hoog ingezet en de consultants zijn duidelijk en transparant. Dat is precies wat bij mij past.”

Krishan Saharan
Senior Accounting Special 
DAS Rechtsbijstand

Kandidaat:

“I do feel that I have more/better opportunities thanks to the mediation through Greenberg. I did not feel so confident during interviews and the recruiting process because I had not been doing so for the last 5 years. So by mediating through Greenberg, it gives me a sense of security, especially in knowing that (1) the vacancies presented to me are already screened by the Greenberg team so it’s very likely to suit my preferences/skills set and (2) I would not invest time in empty vacancies in LinkedIn or any other jobs searching platform when the positions may have posted for formality purposes.”

Lan Anh Vu
Finance Associate 
Via

Greenberg Island game

Welke volgende stap past er bij jouw karakter?

Om inzicht te krijgen in jouw karakter hebben wij een game ontwikkeld. Je doet een tour over een eiland en komt voor bepaalde keuzes te staan. Welke keuze maak jij? Er is geen goed of fout, maar aan de hand van de keuzes die je maakt krijg je inzicht in jouw karakter.

Enthousiast?

Bel ons, stuur een bericht of laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij gaan graag met je in gesprek.

Roshan Geramian

Managing Consultant
Amsterdam

Jan van den Berg

Team
Vaste Werving & Selectie
Amsterdam