Kennis maakt je wereld groter, leert je onafhankelijk te denken, verbredend te kijken en ondernemend te handelen. Greenberg Nielsen wil hier graag aan meewerken. Sinds maart 2022 is Greenberg Nielsen een samenwerking gestart met Net4kids.

 

Net4kids is een kinderhulporganisatie met projecten in Azië en Afrika waarin zij jongeren onderwijs, gezondheidszorg en een veilige omgeving bieden zodat elk kind de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Net4kids doet niet aan ‘old school’ liefdadigheid, maar richt zich specifiek op bedrijven en ondernemers. Deze bedrijfsgerichte benadering sluit aan bij de MVO-doelen van bedrijven en zorgt voor concrete en zichtbare resultaten. Voor de kinderen én voor de bedrijven die meedoen. Dus: meer impact, meer betrokkenheid, meer financieel en sociaal rendement. Het begin van een betere wereld. 

 

Greenberg Nielsen heeft ervoor gekozen om het project Ghana – to be financially savvy’ te gaan ondersteunen. De match tussen onze organisatie en dit project is, naast het financiële aspect, talent ontwikkeling en ‘character building’ van jongeren. Het doel van dit project is jongeren in Ghana een breder wereldbeeld te geven en hen vaardigheden te leren waarmee zij uiteindelijk meer kans maken op de arbeidsmarkt. Belangrijk voor deze jongeren is om van jongs af aan te leren omgaan met geld, hoe ze geld kunnen sparen, hoe ze financieel voor zichzelf kunnen zorgen en voor anderen. 

 

Greenberg Nielsen steunt dit project door geld, tijd en kennis te investeren. Daarom stonden wij op 1 juli aan de start van de Zuidas Run om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ontwikkeling van de kinderen in Ghana; de eerste crowdfunding campagne voor Net4kids is daarmee een feit!