Afgelopen vrijdag 29 april waren Rick Kreft en Mijntje Verkaik op bezoek bij Yarden. Naar aanleiding van de overname door Dela hebben Wanda van Beeren en Edwin Groenewold een middag georganiseerd voor hun collega’s van de financiële afdeling.

Rick en Mijntje zijn daar geweest om met iedereen het gesprek aan te gaan en te kijken naar de toekomst. Want ja wat is de (volgende) baan die echt bij jou past? Een functie die inhoudelijk is en voldoende afwisseling heeft. Natuurlijk met leuke collega’s in een fijne bedrijfscultuur zodat je echt jezelf kunt zijn en met plezier naar je werk gaat. Een volgende baan krijgen op basis van wie je bent en niet alleen op basis van je werkervaring zodat je jouw kwaliteiten kunt inzetten en het beste tot je recht komt is waar wij voor staan en samen naar op zoek gaan.

Er zijn hele leuke gesprekken geweest waarbij er ook over de persoonlijke en zakelijke dromen werd gepraat. Wellicht maken verschillende collega’s wel een hele carrièreswitch? Wij hebben het gedachtegoed over Dromen van Wessel Berkman geimplementeerd binnen onze organisatie en bespreken dit ook met onze relaties. Want hoe mooi is het als jij kan bijdragen aan de droom van jouw collega? Om hierachter te komen is een doe-het-zelf-dromenkit ontworpen waardoor je op een creatieve manier achter de zakelijke en persoonlijke dromen van jouw collega’s komt. Yarden heeft dit met open armen ontvangen en zijn enthousiast aan de slag gegaan.

Wij hebben genoten van de eerste middag en over 2 weken gaan Rick en Mijntje weer naar Yarden om de sessie af te maken en om nog meer collega’s te spreken.

To be continued..