Vaak vragen starters zich af “Welke functie of bedrijf past er bij mij?”.  Ze hebben tijdens hun studie of bijbaan wat werkervaring opgedaan, maar weten niet wat de markt nog meer te bieden heeft. Veel studies zijn ook erg breed waardoor het voor studenten lastig is om richting te bepalen als ze afgestudeerd zijn.

Als Greenberg Nielsen zijnde hebben wij een groot netwerk van starters en (bijna) afgestudeerde en vinden wij het belangrijk om te weten wat er speelt binnen onze doelgroep qua wensen en behoeften, maar ook hun dromen en ambities. Daarom organiseren wij elke maand een netwerkborrel voor (bijna) afgestudeerden en starters. Tijdens deze Netwerkborrel krijgen starters de kans om met onze consultants in gesprek te gaan over hun kwaliteiten en hoe ze deze het best tot hun recht kunnen laten komen in de arbeidsmarkt.

Het is een laagdrempelige manier om je netwerk uit te breiden en om op een laagdrempelige manier kennis te maken met recruitment.

De eerstvolgende editie vindt op 2 december plaats, waarbij wij met een select gezelschap gaan varen over de Amsterdamse grachten. De inschrijving hiervoor staat nog steeds open. Daarnaast is de eerstvolgende netwerkborrel op 20 januari waarvoor de inschrijvingen ook nog steeds open staan.

Benieuwd naar ons team? Check onze bedrijfsvideo hier!

Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van alle aankomende netwerkborrels, stuur dan een mail naar iris.vandam@greenbergnielsen.nl.