Vraag jij je als young professional af “welke baan en organisatie past er nu echt bij mij?”, dan ben je niet de enige. Tijdens een stage en/of bijbaan neem je vaak al een kijkje in de keuken van verschillende organisaties en leer je steeds meer over jezelf. Zowel waar je goed in bent als waar je valkuilen liggen. Maar dan, je bent afgestudeerd en je bent benieuwd wat de markt nog meer te bieden heeft. Als je een “brede” studie hebt gekozen (denk aan Commerciële economie, Toegepaste psychologie of Hotelschool), kun je ook nog veel kanten op.

De consultants bij Greenberg Nielsen hebben zelf ook een “brede” studieachtergrond waardoor ze weten hoe het is om aan de start van je carrière zoekende te zijn in welke baan er nu echt bij je past. Om jou als young professional goed te kunnen adviseren, luisteren wij graag naar wat voor jou belangrijk is in een (eerste) baan. Om samen met jou te kijken wat voor jou een goede volgende stap kan zijn. Daarom organiseren wij elke maand een netwerkborrel voor young professionals zodat jij met leeftijdsgenoten en consultants kan sparren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Heb jij dus een finance studie of “brede” studieachtergrond, kom naar onze netwerkborrel en wij denken graag met je mee.

De eerstvolgende netwerkborrel is op 23 februari 2024. Meld je aan via iris.vandam@greenbergnielsen.nl of stuur een appje naar 06-34229774. Kun je niet maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van alle aankomende netwerkborrels? Laat het ons ook weten via bovenstaande gegevens.

Mocht je deze netwerkborrel niet aanwezig kunnen zijn? Geen zorgen onze netwerkborrels zijn iedere laatste vrijdag van de maand.

Benieuwd naar ons team? Check onze bedrijfsvideo hier!

Tot de 23e!