“Een baan krijgen op basis van wie je bent en niet alleen op basis van je werkervaring zodat je jouw kwaliteiten kunt inzetten en het beste tot je recht komt.”

Gideon Leendertse –⁠ Partner bij Greenberg Nielsen

Bij Greenberg Nielsen geloven we dat karakter het verschil maakt. Dat zie je terug in de kandidaten die we vinden en in onze manier van werken, waarin we daadkrachtig, creatief en open met elkaar en voor kandidaten aan de slag gaan.

Volledig ontzorgd begeleiden we onze klanten en kandidaten naar een realistische invulling van hun wensen. Of het nu tijdelijk of permanent is, wij zoeken de persoonlijkheid die werkelijke waarde toevoegt aan een team en organisatie.

Net zolang totdat we een echte klik hebben.

Tussen Karakters.

Greenberg Family

Met de Greenberg Family zetten we ons in om de ideale match te maken tussen klanten en kandidaten. Dit doen we op basis van karakters, en dat doen we ook voor de nieuwe collega’s binnen Greenberg Nielsen. Je brengt tenslotte veel tijd met je collega’s door. We werken hard aan het succes van Greenberg Nielsen maar zorgen ook voor ontspanning en gezelligheid met borrels en uitjes.

De Greenberg Family blijft groeien. We nodigen je graag uit de Greenberg Island game te maken en ons te leren kennen. Samen ontdekken we of jouw karakter bij de Greenberg Family past!

Maak kennis met de “family”

Waarom wij bij Greenberg Nielsen werken…

“Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk, om samen met mijn collega’s (die ook vrienden zijn geworden) te knallen en weer iemand verder te helpen.”

Mijntje Verkaik
Consultant Interim Solutions

“Naast hard werken is Greenberg Nielsen een plek waar persoonlijke ontwikkeling en plezier voorop staat. Dat maakt het voor mij de ideale plek om te werken en ontwikkelen!”

Roshan Geramian
Managing Consultant

“Wat werken bij Greenberg Nielsen voor mij zo leuk maakt is de persoonlijke aanpak die wij hebben. Ik heb hier het gevoel dat ik nooit ben uitgeleerd en dat blijft uitdagen.”

Maud Olislagers
Consultant Permanent Solutions

“Het is erg leuk om bij Greenberg Nielsen te werken. Dagelijks sta je in contact met zowel klanten als kandidaten. Je gaat op zoek naar de perfecte match, waarbij niet alleen gekeken wordt naar het cv, maar ook het karakter.”

Dewi Beukers
Consultant Permanent Solutions Rotterdam

“Ik vind het erg interessant en leuk om voor Greenberg te werken, want het is leuk om veel met andere mensen in contact te staan en te helpen waar hij/zij vastloopt. Wie houdt er nou niet van om mensen gelukkig te maken? Daarnaast voelen de collega’s aan als familie en hangt er een goede werksfeer.”

Rick Kreft
Consultant Greenberg Staffing

“Voor mij zijn de twee belangrijkste redenen om bij Greenberg Nielsen te werken dat ze ten eerste heel veel om jouw ontwikkeling als persoon geven en je echt naar een hoger level willen tillen, daar zijn verschillende middelen voor en dat waardeer ik heel erg. Daarnaast is het een heel leuk, jong en gedreven team waar je je snel in mengt en deelt iedereen de mening dat ernaast hard werken ook een biertje gedronken moet worden.”

Carlo Kemp
Consultant Interim Solutions

Waar staan we voor

Daadkrachtig icon

Daadkrachtig

We hebben de drive om een baan te zoeken die echt bij kandidaten past. We zetten dan ook graag dat extra stapje. Onze consultants geven advies waar kandidaten echt wat aan hebben. Ze krijgen meer inzicht in zichzelf en de (carrière) wensen die ze hebben zodat ze een nieuwe baan kiezen die bij hen past en ze straks weer met plezier naar hun werk gaan.

Creatief icon

Creatief

Voor de perfecte match kijken we verder dan het cv. Het karakter doet ertoe. We maken gebruik van de Greenberg Island game om inzicht te krijgen in welke volgende stap aansluit bij je karakter. Dus ook als een cv ‘anders’ is lukt het ons vaak toch om een gesprek te regelen met een toekomstige werkgever.

Open icon

Open

We zijn open in de manier waarop we in contact staan met klanten en kandidaten. We zijn transparant en geven realistische verwachtingen van wat we kunnen bieden. Deze openheid is intern van net zo groot belang. We zijn open naar elkaar zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen en je kunt groeien, zowel op werk- als op persoonlijk gebied.

Greenberg Island game

Past jouw karakter bij de Greenberg Family?

Om inzicht te krijgen in jouw karakter hebben wij een game ontwikkeld. Op de Greenberg Island kom je voor verschillende keuzes te staan. Welke keuze maak jij? Aan de hand van de keuzes die je maakt krijg je een inzicht in jouw karakter. We zijn benieuwd of jouw karakter aansluit bij de Greenberg Family.

Enthousiast?

Wil je meer weten over Greenberg Nielsen of wil je een (carrière-advies) gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek! Je kunt ons bellen, mailen of je gegevens achterlaten. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Roshan Geramian

Managing Consultant
Amsterdam